Skip to main content
uutuus vuokramökki rukalla villa aava

Uutuus vuokramökki Rukalla Villa Aava

Uutuus vuokramökki Rukalla Villa Aava! Villa Aava on juuri valmistunut, valoisa paritalohuoneisto hyvällä sijainnilla, parin minuutin ajomatkan päässä Rukan kylästä. Ulkoilureiteille pääset suoraan mökin ovelta ympäri vuoden. Villa Aavassa on kaksi samanlaista paritalohuoneistoa. Molemmissa on alakerrassa yksi makuuhuone, jossa on parivuode ja lisäksi parvella on neljä vuodetta. Valoisassa tupakeittiössä on mukava istua ja rentoutua aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen. Huoneisto soveltuu parhaiten pariskunnille tai pienille perheille. Sekä Villa Aava 1 ja Villa Aava 2 huoneistoissa on luonnollisesti myös sauna sekä takka. Ilmalämpöpumppu tuo loma-asumiseen lisämukavuutta sekä talvella, että kesällä.

Rukan kylään on matkaa vain 1,8 km, lähimmälle hiihtoladulle 100 m, kelkkareitille 300 m ja skibussipysäkille 300 m. Lähimpään ravintolaan – perinteinen Royal Ruka hotelli-ravintola – on noin kymmenen minuutin kävelymatka. Royal Rukan ravintolassa nautit maukasta ja paikallista lähiruokaa ja ennakkovarauksin herkullista Lappi-illallista joka tiistai, torstai ja lauantai. Katso ravintolan aukiolojat ja yhteystiedot!

Uutuus vuokramökki Rukalla Villa Aava on juuri avattu vuokraukseen ja kalenterissa on vielä hyvin tilaa! Tutustu tarkemmin ja varaa pian oma lomaviikkosi! Talvihinnat (marras-huhtikuu) sisältävät lähtösiivouksen.

Tiesithän, että Rukalla lasketellaan ja hiihdetään jo! Avoinna on tällä hetkellä rinteitä kahdeksan ja ensilumen latua Rukan hiihtostadionilla kilometrin verran sekä Petäjälammella, Kuusamon keskustan tuntumassa Holiday Club Kuusamon Tropiikin vieressä myös yksi kilometri.

Ajankohtaiset tiedot rinteiden ja hissien aukioloista kannattaa tarkistaa Rukan sivuilta.

Tutustu ja varaa Villa Aava 1

Tutustu ja varaa Villa Aava 2

Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja sähköpostiin!

joulumöki, joulumökki, joulurukalla, kuusamo, lomamökki, ruka, talviloma, uutuusvuokramökkirukalla, villaava, vuokramökki