Skip to main content

Usein kysyttyä

Mihin aikaan lomamökki tai huoneisto on käytettävissä ja mistä saan avaimet?

Mökki / huoneisto on käytettävissänne tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Sopikaa avaimesta huoltajan kanssa 1-2 päivää ennen saapumistanne. Avain voi olla mökillä  valmiina avainboksissa (koodin saatte huoltajalta) tai se on noudettava tietystä paikasta.

Mitä vuokrahintaan sisältyy?


Lomamökit toimivat omavaraisuusperiaatteella. Asunnossa on valmiina aloituspakkaus wc -papereita sekä pesuaineita. Asukkaat tuovat mukanaan liinavaatteet ja huolehtivat asunnon lähtösiivouksesta, mikäli ne eivät sisälly vuokran hintaan. Tarkista vahvistuksestasi, ovatko ne mainittuna siinä. Asunnoissa on myös perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Takkapuut sisältyvät hintaan ellei muuta ole erikseen mainittu. Kuinka löydän perille?


Löydätte varaamallenne lomamökille seuraamalla varausvahvistuksessa olevaan ajo-ohjetta. 

Mitä loppusiivous tarkoittaa?


Voitte halutessanne tilata lähtösiivouksen ennakkoon ja nauttia lomastanne viimeiseen saakka. Siivouksen hinta vaihtelee kohteittain n. 65 – 175 EUR. Mikäli haluatte tehdä siivouksen itse, huomioittehan, että siivous pitää sisällään mm. seuraavat toimenpiteet: matot ja lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla mopilla, saunaosasto ja WC-tilat pestään, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla, keittiötilojen siivous; liesi, uuni, mikroaaltouuni ja jääkaappi pestään, astiat tiskataan ja laitetaan paikoilleen. Roskat viedään jätepisteeseen.

Saanko tuoda lemmikin lomamökille?

Voitte tuoda lemmikin ainoastaan, mikäli ne ovat lomamökkiin sallittuja. Lemmikkien tuonnista on aina erikseen sovittava, osassa kohteita lemmikeistä veloitetaan lisämaksu. Lemmikit kielletty -asunnoissa kielto on aina ehdoton.Miten toimin mahdollisissa ongelmatilanteissa lomamökillä?

Olkaa välittömästi ongelman ilmaannuttua yhteydessä asunnon huoltajaan, jotta mahdollinen ongelman aihe saadaan korjattua kuntoon lomanne aikana.


Miten voin perua varauksen?


Perumisesta on ilmoitettava aina kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostilla). Varauksen voi perua kuluitta ennakkolaskun eräpäivään mennessä.  Tarkemmat tiedot peruutusehdoista ja -kuluista löydätte varausehdoista.
Ota yhteyttä