Skip to main content
vuokramökki rukan salmenhovi 18b

Rukan vuokramökki Salmenhovi 18b

Rukan vuokramökki Salmenhovi 18b on tuore tulokas vuokralistoillamme! Tässä paritalohuoneistossa viihtyy mukavasti kaksi perhettä tai vaikkapa oma perhe ja isovanhemmat!

Rukan vuokramökki Salmenhovi 18b paritalohuoneistossa on tupakeittiö, sauna, takka. kaksi makuuhuonetta alakerrassa (molemmissa parivuode) ja yksi makuuhuone sekä makuualkovi yläkerrassa (osittain matalampi huonekorkeus). Yläkerran makuutiloissa molemmissa on kaksi erillistä vuodetta. Vuodepaikat löytyy mukavasti siis kahdeksalle henkilölle. Yläkerrassa myös toinen wc. Pienimmälle lomailijalle mökiltä löytyy syöttötuoli ja matkasänky on mahdollista saada erillisestä pyynnöstä.

4G-wlan yhteys ja ilmalämpöpumppu tuo lisämukavuutta lomailuun. Huoneisto on valmistunut 2009, mutta ollut pääsääntöisesti omassa käytössä ja todella siistissä kunnossa. Lemmikit ovat tänne myös tervetulleita pienestä lisämaksusta.

Ajattomasti sisustettu, valoisa ja viihtyisä Rukan Salmenhovi 18b sijaitsee rauhallisella, metsäisellä alueella, lyhyen (4 km) ajomatkan päässä Rukan kylän palveluista. Täältä lähdet helposti vaikkapa lumikenkäilemään suoraan mökin pihasta. Lähin latu (Alakylän latu) on vain noin 200 m etäisyydellä. Alakylän latu on helppo perinteisen ja vapaan hiihdon latu. Reitin varrella, Viipusjärven pohjoispäässä on Viipuksen kota. Koko reitillä on mittaa edestakaisin hiihdettynä 22,8km.

Rukalla lapsiperheille sopivia latuja ovat Talvijärven latu ja Vuosselin latu. Alakylän ladulta on yhteys myös Talvijärven ladulle. Talvijärven latu on myös koiralatu. Kaikki Kuusamon keskustan tuntumassa sijaitsevat ladut sopivat myös hyvin pienille hiihtäjille. Kuusamon keskustaan Rukan Salmenhovi 18b huoneistola ajaa alle puolessa tunnissa.

Skibussin reitille matkaa noin 700 m ja moottorikelkkareitille noin 200 m. Oulangan kansallispuistoon sekä pienelle Karhunkierrokselle matkaa noin 20 km ja Riisitunturille noin 26 km. Yhteiskäytössä on suksien huoltotila sekä grillikota (nuotiopuut eivät sisälly hintaan).

Mökin ajantasainen varauskalenteri ja tarkemmat tiedot sekä kuvat verkkokaupassa.

Voit myös olla meihin yhteydessä ja pyytää lisätietoja sähköpostiin.

hiihtoloma., kuusamo, lomamökki, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, rukansalmenhovi, salmenhovi, talviloma, vuokramökki