Skip to main content

Vuokramökki talvelle 2024-2025

Vuokramökki talvelle 2024-2025 on jo mahdollista varata! Verkkokaupan varauskalenteri on avoinna 30.4.2025 saakka. Tiesithän, että tänä vuonna on maksimimäärä arkivapaita kalenterissa, eli nyt kannattaa aloittaa loman suunnittelu ajoissa!

Ruka-Kuusamo kannattaa valita lomakohteeksi monesta syystä! Ruka on yksi Suomen suurimmista hiihtokeskuksista ja koko Ruka-Kuusamon alue puolestaan yksi Suomen suosituimmista ympärivuotisista matkailualueista. Täältä löydät runsaasti ikimuistoista ja monipuolista tekemistä koko perheelle.

Vuokramökki talvelle 2024-2025 löytyy helposti verkkokaupassa. Valitse kalenterista lomasi päivämäärät ja sinulle sopivat kriteerit, ja saat listan vapaista vuokramökeistä ja huoneistoista. Valikoimassamme on lomakoteja monen kokoiseen budjettiin. Sijainnilla on usein merkitystä myös hintaan. Kävelyetäisyydellä rinteistä ja palveluista sijaitsevat vuokramökit ja huoneistot ovat hieman hinnakkaampia, kuin vähän kauempana, rauhallisemmalla alueella sijaitsevat vaihtoehdot. Monelta vähän kauempana Rukan kylästä sijaitsevalta alueelta pääset helposti liikkumaan palveluiden äärelle myös skibussilla.

Autamme mielellämme sopivan vuokramökin tai lomahuoneiston valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä ja lähetämme sinulle lisätietoja kriteeriesi mukaisista vapaista vaihtoehdoista.

hiihtoloma., kelomökki, kuusamo, lomamökki, proloma, ruka, rukakuusamo, talviloma, vuokramökki