Skip to main content
ruka kuusamo kaamos

Matka2024 messutarjous Rukalle!

Matka2024 messutarjous Rukalle -10% alennus viikon mökkimajoituksesta! Matka2024 messutarjous on voimassa uusissa varauksissa viikoilla 4-6/2024. Messutarjous on varattavissa ajalla 13.-28.1.2024. Tarjoushintaisia mökkikohteita on varattavissa rajoitetusti. Tarjoushinnan saat ostoskorissa koodilla Matka2024!

Tammi-helmikuun vaihteessa Ruka-Kuusamossa lomaillaan tunnelmallisessa kaamoksessa. Aurinko ei nouse vielä kovin korkealle, mutta valoisa aika on päivä päivältä pidempi. Vaikka päivänvaloa on vähän, lumipeitteen ansiosta on valoisaa! Rinteet valaistaan aamulla sekä illalla ja valaistuja hiihtolatuja on runsaasti, joten aktiviteetteja voi turvallisesti harrastaa koko päivän. Keskitalven aikaan rinteillä ja laduilla on myös hyvin tilaa, eikä aikaa kulu jonottamiseen. Tammi-helmikuu on myös erinomaista aikaa revontulien bongaukseen!

Tutustu Matka2024 messutarjous Rukalle -kohteisiin verkkokaupassa ja varaa äkkilähtö keskitalven lomalle Ruka-Kuusamoon! Tarjous on voimassa vain Matka 2024 -messutarjoukset -kategorian alle merkityissä mökeissä ja huoneistoissa.

Jos tarvitset lisätietoja, voit myös soittaa meille tai laittaa viestiä sähköpostiin.

hiihtoloma., kelomökki, kuusamo, lomamökki, Matka2024, matkamessutarjous, Messutarjous, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, talviloma, vuokramökki