Skip to main content

Ruka-Kuusamon kesä!

Ruka-Kuusamon kesä odottaa! Vaikka hiihtokelit ovat parhaimmillaan ja talvea on vielä jäljellä, on myös hyvä aika suunnitella kesän lomakuvioita!

Ruka-Kuusamossa kesä on pitkä ja tarjoaa paljon monipuolista tekemistä ja upeita maisemia. Lähde kokemaan Kitkanjoen kuohut koskenlaskussa, Oulankajoen upea hiekkapoukamat kanoottiretkellä tai kuuntelemaan metsän hiljaisuutta Suomen kauneimmissa maisemissa, kansallispuistojen reiteillä. Ja samalla hengittämään maailman puhtainta ilmaa!

Ruka-Kuusamon kesä sisältää myös mielenkiintoisia tapahtumia. Perinteinen Ruka-Kuusamon juhannus tarjoaa puuhaa koko perheelle. Tekemistä löytyy sekä viikko-ohjelmasta, että omatoimisesti. Vaihtoehtomusiikkiin ja moderniin taiteeseen keskittyvä festivaali Solstice kipuaa jälleen Rukatunturin huipulle juhannuksena 20.-22.6.2024. Ajankohtaiset tapahtumatiedot löydät kätevimmin Rukan sivuilta.

Majoitusta löytyy jokaiseen makuun. Voit valita majoituksen järven rannalta tai Rukan kylän tuntumasta tapahtumien ja palveluiden ytimestä. Verkkokaupasta löydät ”Kuusamon mökit” otsikon alta Rukan matkailukeskuksen ulkopuolella olevat vuokramökit, jotka usein sijaitsevat järven rannalla. Järvenrantakohteissa vuokraan kuuluu yleensä myös soutuvene. Omaa rauhaa on enemmän ja pihasta on helppo piipahtaa luontoretkelle ympäröivään metsään. Nämä mökit ovat erityisen suosittuja kesäisin, joten kannattaa varata ajoissa!

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai ole meihin yhteydessä, niin etsitään sopiva lomakoti yhdessä!

kelomökki, kuusamo, lomamökki, mökki, mökkiloma, proloma, ruka, rukakuusamo, vuokramökki