Skip to main content
rukan ja kuusamon vuokramökit

Juhannuksen taikaa ja kesäseikkailuja Ruka-Kuusamossa

Juhannuksen taikaa ja kesäseikkailuja Ruka-Kuusamossa! Ruka-Kuusamo tarjoaa unohtumattomia elämyksiä juhannuksen viettäjille ja kesälomailijoille. Alueen upeat maisemat, monipuoliset aktiviteetit ja viihtyisät vuokramökit houkuttelevat matkailijoita ympäri Suomea ja ulkomailta.

Juhannus on erityinen aika vuodesta, jolloin Ruka-Kuusamon luonto herää täyteen loistoonsa. Keskikesän yötön yö tuo mukanaan loputtoman päivänvalon, mikä luo taianomaisen tunnelman. Juhannuskokkojen loimutessa järvien ja jokien rannoilla, paikalliset ja vierailijat kokoontuvat nauttimaan perinteisistä juhannusjuhlista. Laulu, tanssi ja hyvä ruoka kuuluvat olennaisesti tähän valon juhlaan.

Mökkivuokraus Ruka-Kuusamossa tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja rentoutua luonnon helmassa. Alueella on tarjolla laaja valikoima vuokramökkejä, jotka sopivat niin pariskunnille, perheille kuin isommillekin seurueille. Mökit ovat varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, ja monet niistä sijaitsevat kauniiden järvien ja metsien läheisyydessä, mikä mahdollistaa suoran pääsyn ulkoilumahdollisuuksiin.

Kesäaktiviteettien osalta Ruka-Kuusamo ei jätä ketään kylmäksi. Patikointi on yksi suosituimmista tavoista tutustua alueen luontoon. Oulangan kansallispuiston Karhunkierros on erityisen tunnettu reitti, joka tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia, upeita vesiputouksia ja monipuolista kasvillisuutta. Lapsiperheille sopivia retkeilyreittejä löytyy myös runsaasti, kuten Pienen Karhunkierroksen helpommat osuudet.

Vesillä viihtyville tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, kuten melontaa Kitkajoella tai kalastusta puhtaissa ja kalaisissa vesistöissä. Kuusamon kosket tarjoavat haasteita kokeneille melojille, kun taas rauhallisemmat järvet sopivat erinomaisesti perheen pienimmille.

Lämpimän päivän päätteeksi on ihana palata vuokramökille nauttimaan saunan löylyistä ja pulahtamaan viileään järviveteen. Monilla mökeillä on myös mahdollisuus grillata ja nauttia kesäillasta ulkona perheen ja ystävien seurassa.

Rukankesä ja kesäseikkailut tarjoavat monipuolista tekemistä ja unohtumattomia hetkiä. Olipa kyseessä aktiivinen loma täynnä seikkailuja tai rentouttava mökkiloma luonnon rauhassa, Ruka-Kuusamo on täydellinen kohde kesän viettoon.

Tule mukaan kokemaan juhannuksen taikaa ja kesäseikkailuja Ruka-Kuusamossa! Tutustu mökkitarjontaan verkkokaupassa ja varaa sinulle sopiva lomakoti! Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja sähköpostiin!

kelomökki, kesäloma, kuusamo, lomamökki, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, rukanjuhannus, vuokramökki