Skip to main content
Syysloma Ruka Kuusamossa

Syysloma Ruka Kuusamossa

Syysloma Ruka Kuusamossa on kolme vuodenaikaa yhdellä lomalla! Voit saman viikon aikana lasketella, hiihtää ensilumen ladulla, pyöräillä, patikoida lähireiteillä tai vaeltaa pidemmän reitin kansallispuistossa. Lisäksi tarjolla on monipuolista puuhaa matkailukeskuksessa koko perheelle – kilpailuja, pelejä, suunnistusta, taidetta ja hiihtokoulun järjestämä Werneri -laskettelukoulu lapsille.

Laskettelukausi avataan Saaruassa perjantaina 6.10.2023 klo 9.30 säilölumella! Perinteisesti avajaisviikonloppuna aukeavat Saaruan rinteet, ja hisseistä käytössä on SaaruaExpress -tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi. Hissit ovat avoinna 6.10. alkaen klo 9.30-19 päivittäin. Lisäksi Village-2-Valley maisemagondolilla pääsevät jalankulkijat, pyöräilijät ja laskettelijat tunturiin ja sen yli. Myös ensilumen latu avataan lokakuun puolivälissä säilölumelle Rukan hiihtostadionin alueelle.

Rukan ensilumen latu avataan säilölumelle Rukan Hiihtostadionin alueelle Talvijärven rantaviivaa mukaillen kulkevalle FIS5-ladulle välille Pieni Hyppyrimäki – Impilinnan nousu. Ladun pituus suuntaansa on noin 500m ja edestakaisin hiihdettynä n. 1km. Hiihtotapoina on sekä vapaa, että perinteinen. Latu on valaistu päivittäin klo 7 alkaen ja klo 21 asti.

Syysloma Ruka Kuusamossa on myös kukkaroystävällinen. ProLoman vuokramökeissä ja huoneistoissa majoitut syyslomalla vielä edullisemman kauden hinnoilla. Vuokramökillä on mukava myös kokkailla lomaruokaa koko perheen voimin ja rentoutua ulkoilupäivän päätteeksi takkatulen ääressä ja nauttia saunan lämmöstä. Voit valita vuokramökin Rukan kylän palveluiden tuntumasta ja nauttia loman vietosta ilman autoa. Tai vaihtoehtoisesti hieman etäämmältä, rauhallisemmalta sijainnilta luonnon helmassa.

Hinta alkaen 440 €/ viikko/ 4 hengen huoneisto!

Tutustu tarjontaan ja varaa sinulle ja perheellesi sopiva majoitus nyt verkkokaupassa

Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja haluamillasi kriteereillä olevista mökeistä ja huoneistoista soittamalla 0207 929700 tai sähköpostilla!

#rukakuusamo #proloma #mökkiloma #vuokramökki #lomamökki #syysloma #ruka #kuusamo

hiihtoloma., kelomökki, kuusamo, lomamökki, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, talviloma, vuokramökki