Skip to main content

Sini-Ruka 2C2 lomahuoneisto

Sini-Ruka 2C2 on perheiden suosima lomahuoneisto Rukalla Kesäjärven alueella. Kesäjärven alue on rauhallinen mökkialue lyhyen ajomatkan päässä Rukan kylän palveluista ja rinteistä. Hiihtoladulle ja moottorikelkkareitille matkaa on vain noin 300 m, joten näihin aktiviteetteihin pääset siirtymään helposti. Lähin latu on Kuontivaaran 16,2 km pitkä latu ja tästä on yhteys myös muualla Rukan latuverkostoon. Hiihdeltävää riittää siis pidemmällekin lomalle! Tutustu latuverkostoon tästä. Skibussipysäkille on lyhyt 100 metrin kävelymatka ja sillä pääset myös kätevästi kulkemaan rinteille. Ja mikä parasta, SkiBus on maksuton Rukan alueella voimassa olevalla hissilipulla tai laskettelu- tai lautailuvarusteiden kanssa matkustaville linjoilla 1 & 2.

Sini-Ruka 2C2 lomahuoneisto on paritalossa ja neliöitä on 80 m2 + parvi. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö, sauna, takka sekä parvi. Vuodepaikat ja tilaa löytyy mukavasti kuudelle henkilölle ja lisäksi lisävuoteet kahdelle lapselle. Sini-Ruka 2C2 lomahuoneistossa on myös syöttötuoli ja matkasänky on mahdollista vuokrata lisäksi tarvittaessa. Lapsiperheiden mukavuutta lisää kaksi wc:tä. Rukan kylään tulee noin 3 km ja ruokakauppaan hieman alle kilometri. Vilkkaan Kemijärventien alituksen ansiosta näihin on turvallista kulkea myös kävellen.

Sini-Ruka 2C2 lomahuoneiston lisätiedot ja varauskalenteri verkkokaupassa. Voit myös pyytää lisätietoja sähköpostiin!

hiihtoloma., kelomökki, kuusamo, lomahuoneisto, lomamökki, mökki, naperoviikot, proloma, ruka, rukakuusamo, sini-ruka, talviloma, vuokramökki