Skip to main content

Edullisesti mökkilomalle!

Edullisesti mökkilomalle kaamoksen elämyksistä nauttimaan! Ruka-Kuusamon korkeudella päivänvaloa riittää tammikuussa ajankohdasta riippuen 3-5 tuntia, eli varsinaista kaamosta ei koeta. Aurinko on kuitenkin matalalla ja valoisa aika todella lyhyt. Lyhyen päivänvalon aikaan taivaalla voi nähdä lukuisia eri pastellin sävyjä ja maisemat ovat upeat. Tammi-helmikuussa kaamosta valaistaan Rukalla jälleen upean Polar Night Light -valofestivaalin muodossa. Mukavaa piristystä tuo myös Euroopan suuri pipolätkäturnaus 19.-21.1.2023. Tutustu ohjelmaan ja tule paikan päälle nauttimaan elämyksistä! Ja tiesithän, että tammi-helmikuu on parasta aikaa bongailla revontulia!  

Naperoviikoilla edullisesti mökkilomalle (viikot 7 ja 11) ja puuhaa sekä ohjelmaa on erityisesti lapsiperheille! Ruuhkaisimpien lomaviikkojen ulkopuolella on myös tilaa touhuta ja ulkoilla niin rinteissä kuin laduilla. Rinnealueella parasta lapsille ovat luonnollisesti Family Park, uudet Mini Ruka ja Ruka Park Junior sekä Rudolfin seikkailureitti. Family Parkissa helpot rinteet ja hissit sekä katettu Taikamatto ovat lasten mieleen. Hiihdon ja ulkoilun lomassa on mukava nauttia lämmintä juotavaa ja paistaa makkaraa taukotuvalla.

Tammikuussa ja helmikuun alkupuolella ennen hiihtolomia on voimassa edullisemman kauden majoitushinnat. Viikoilla 2-6 pääset mökkilomalle vielä edullisemmin, kun varaat majoituksen kaamostarjouksen mökeistä ja huoneistoista.

Voit ottaa myös yhteyttä ja pyytää lisätietoja tarjouskohteista sähköpostiin.

hiihtoloma., kelomökki, kuusamo, mökki, naperoviikot, proloma, ruka, rukakuusamo, talviloma, tarjous, vuokramökki