Skip to main content

Lomakivakka huoneisto

Lomakivakka B7 huoneisto on hyvin perheille soveltuva rivitalohuoneisto länsi-Rukan puolella hyvällä sijainnilla Talvijärven rannassa. Lomakivakka B7 huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö sekä parvi. Neliöitä on 50 m2 + parvi ja vuodepaikat 6+2 henkilölle. Lomakivakka B7 huoneiston sijainti Talvijärven rannassa on erinomainen sekä talvella että kesällä. Lähin hissi on Talvijärven siirtymähissi, jonne järven yli tulee matkaa noin 500 m ja lähin latu on helppo koiralatu Talvijärven rannassa. Rukan kylän palveluihin etäisyys kävellen on 1,2 km.

Ruka-Kuusamon monipuoliset ja vaihtelevat hiihtomaastot sekä pitkä hiihtokausi lokakuusta huhtikuuhun tarjoavat hiihdon ystäville erinomaiset olosuhteet hiihtoharrastuksen parissa. Maksuttomat latuja on käytettävissä noin 240 km ja ne soveltuvat sekä perinteiseen tyyliin että luisteluhiihtoon. Suosituimpien latureittien varrelta löytyy myös useampia latukahviloita, joissa on mukava pysähtyä nauttimaan vaikkapa munkkikaakaota. Pienimmille on mm. Lammintuvan kahvilan ympäristössä tarjolla myös pulkkamäkeä, rekikoirien ja porojen tapaamista. Lisää maastohiihtomahdollisuuksista voit lukea täältä!

Lähin ravintola on Talvijärven toisella puolella sijaitseva Rukatonttu, jonka takkatulen lämmössä on mukava ulkoilupäivän jälkeen nauttia kuumaa juotavaa. Hotellin edessä on uimalaituri ja talvisin avanto.

Lomakivakka huoneisto on juuri tullut vuokraukseen ja keväälle on hyvin vielä tilaa! Tutustu Lomakivakan tietoihin verkkokaupassa. Voit tehdä varauksen siellä tai ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja vaikka sähköpostilla.

huoneisto, kuusamo, loma-kivakka, lomakivakka, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, vuokramökki