Skip to main content
Keloparitalo oleskelutila

Louhentupa

Louhentupa kelohuoneisto on viihtyisä ja kodikas lomakoti Rukan kylän tuntumassa. Kahdessa tasossa olevassa huoneistossa on tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, takkahuone, sauna sekä parvi. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta, kuten myös parvella. Lisäksi mahdollisuus kahteen siirrettävään lisävuoteeseen. Louhentuvassa lomailee mukavasti siis kaksi perhettä tai isompi seurue.

Louhentupa kelohuoneisto pinta-ala on 130 m2 ja vuodepaikkoja yhteensä siis kahdeksalle plus kaksi lisävuodetta. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty keittiö ja oleskelutila, joten siellä on mukava yhdessä laittaa ruokaa ja seurustella aktiivisen lomapäivän jälkeen.

Alimmassa kerroksessa on viihtyisä saunaosasto sekä takkahuone. Takkahuoneessa on myös televisio, joten siellä on mukava viettää iltaa lempiohjelmasta ja takkatulesta nauttien. Lisämukavuutta lomamajoitukseen tuo ilmalämpöpumppu.

Louhentupa kelohuoneisto sijaitsee noin 2 km Rukan kylän kaupoista, ravintoloista ja rinteistä. Lähimmälle hiihtoladulle on noin 700 m ja kelkkareitille kilometri. Ajantasaiset tiedot auki olevista palveluista ja rinteistä tarkistat helpoiten Rukan verkkosivuilta. Huoneistossa on paljon portaita, joten se ei sovellu liikuntaesteisille.

Asiakaskokemus:

Siisti ja likietuinen parimökki jopa kymmenelle hengelle. Taka parvekkeelta hienot näkymät ja edessä vain luminen mäki tuo rauhallisen tunnelman aktiviteettien keskelle. Kuvat ja kuvaus kertoo hyvin mitä tarjotaan.

Louhentupa kelohuoneisto tiedot ja varauskalenterin löydät verkkokaupasta ja voit myös helposti varata majoituksen sopivalle ajalle. Perushintaan ei sisälly liinavaatteet ja lähtösiivous, mutta voit varata ne erikseen lisäämään mukavuutta lomallesi. Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja sähköpostiin.

kelohuoneisto, kuusamo, louhentupa, mökki, paritalohuoneisto, ruka, rukakuusamo, vuokramökki