Skip to main content
kelomökki oleskelutila

Rukarinne 1

Rukarinne 1 kelomökki on hyvin varusteltu, kaksikerroksinen vuokramökki kävelymatkan päässä Rukan kylän palveluista. Mökki sopii erinomaisesti pienille ryhmille, useamman perheen loma-asunnoksi, pienten perhejuhlien viettoon sekä kokouspaikaksi. Kaksikerroksisessa majassa on neliöitä 375 m2, kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma wc/suihku ja tilava oleskelutila, jossa 52″ televisio, joka toimii tarvittaessa myös monitorina. Kodikkaat tilat luovat mukavan ja rennon ilmapiirin kokoustamiseen. Ruokailupöydän ääressä mahtuu hyvin pitämään palaveria ja ryhmätyöskentelyyn löytyy myös sopivia tiloja. Internetyhteys sekä fläppitaulu kuuluvat myös varustukseen. Liinavaatteet ja lähtösiivous sisältyvät aina hintaan. Vuodepaikat mökissä on 12 henkilölle.

Alakerrassa on kuivaushuone, suksien huoltohuone/varasto (sukset ja muut harrastevälineet asukkaiden vapaassa käytössä, kuittausta vastaan). Mökistä löytyy myös lapsivarustus (matkasänky sekä syöttötuoli) pienimmille vieraille.

Rukarinne 1 kelomökki sijaitsee noin kilometrin päässä Rukan kylän palveluista, lähin hissi n, 800 m, hiihtolatu 100 m ja kelkkareitti 400 m. Sijainti on siis erinomainen lähes Rukan ytimessä! Kuusamon keskustaan matkaa tulee noin 25 km, kylpylään 23 km ja Kuusamon lentoasemalle 27 km.

Kuusamon lentokentältä pääsee majalle lentokenttäbussilla tai mukavasti taksilla. Majassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa kokkailut on helppo tehdä itse. Voit halutessasi myös tilata ruokailut catering-palvelun kautta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös paikallisista raaka-aineista valmistettua villiruokaa. Luonnon antimet, tuoreet kalat, marjat ja sienet sekä herkullinen poronliha ovat kuusamolaisen keittiön parasta antia. Rukalla ja Kuusamossa toimii useita tilausravintoloita, joista voi valita sopivan.

Asiakaskokemus: Todella upea ja mahtipontinen mökki. Teki laskettelu reissusta täydellisen. Suosittelen vahvasti ja tulemme myös varaamaan jatkossa.

Tutustu Rukarinne 1 kelomökin tarkempiin tietoihin ja varauskalenteriin verkkokaupassa! Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää tarkempia tietoja sähköpostiin.

kelomökki, kuusamo, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, rukarinne1, vuokramökki