Skip to main content
mökki rukan hiihtokeskuksessa

Villa Rukan Riekko

Villa Rukan Riekko on uusi, laadukkaasti sisustettu erillinen mökki lyhyen ajomatkan ( 2,5 km) päässä Rukan kylän palveluista ja rinteistä. Lähimmälle hiihtoladulle on matkaa vain 200 metriä ja kauppaan sekä skibussi pysäkille 500 metriä. Sijainti on Rukan läheisyydestä huolimatta miellyttävän rauhallinen rentouttavan loman viettoon. Kuusamon keskustan palvelut ovat noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Neliöitä mökissä on 127 m2. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on oma wc ja suihku. Vuodepaikkoja on makuuhuoneissa neljälle ja lisäksi kaksi lisävuodetta oleskelutilan sohvasta. Valoisassa tupakeittiössä on mukava kokkailla ystävien kanssa maittavaa ruokaa. Löylyt mökin saunassa ja takkatulen lämpö kruunaavat aktiivisen lomapäivän.

Villa Rukan Riekko mökillä on erillinen autokatos ja mahdollisuus lisähinnasta sähköauton lataukseen. Talvikaudella 2022-23 majoitushintaan sisältyy kaksi hissilippua. Mökistä löytyy myös internet-yhteys, joten täällä onnistuu hyvin yhdistää lomailu ja etätyö!

Villa Rukan Riekon tiedot ja varauskalenteri löytyy verkkokaupasta. Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää tarkempia tietoja sähköpostiin.

kuusamo, ruka, villa rukan riekko, vuokramökki