Skip to main content
Lomakylä Atimo vuokramökit

Lomakylä Atimo

Lomakylä Atimo sijaitsee kalaisan Kitkajärven rannalla pohjois-Kuusamossa. Lomakylässä on neljän kodikasta ja viihtyisää mökkiä. Mökit ovat etelärinteessä, suojaisan mäntypuuston keskellä. Luonnon ja Kitkajärven välitön läheisyys tarjoaa mahtavat puitteet kalastajille ja luonnon rauhasta nauttiville.

Asiakaspalaute: Erityinen iso kiitos paikan omistajalle, joka oli ihanan avulias, kun tuli haastetta auton kanssa. Kaikin puolin ihana ja leppoisa paikka viettää lomaa.

Lomakylä Atimo mökeissä majoitut rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä, mutta lyhyen ajomatkan päässä palveluista. Lomakylästä on Rukan keskukseen noin 20 minuutin ajomatka, Oulangan kansallispuistoon 30 km, pienelle Karhunkierrokselle 30 km ja Riisitunturille 22 km. Mökin pihasta on helppo lähteä viettämään aktiivista päivää myös lähiluontoon; lumikenkäilemään, seikkailemaan liukulumikengillä tai vaikkapa pilkkiretkelle Kitkajärvelle.

Kesällä yhteiskäytössä 2 kpl sup-lautoja ja yksi 2-paikkainen kanootti sekä soutuvene. Marja- ja sienimaastot ovat aivan mökkien vieressä.

Lomakylä Atimon jokaisessa mökissä on yksi makuuhuone, tupakeittiö ja sauna. Vuodepaikat neljälle henkilölle / mökki. Pinta-ala 53 m2/ mökki.

Tutustu Lomakylä Atimon mökkeihin! Voit myös pyytää lisätietoja sähköpostiin.

atimo, kuusamo, lomamökki, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, vuokramökki