Skip to main content
Petäjä vuokramökki Kuusamossa

Petäjä vuokramökki

Petäjä vuokramökki asiakaspalaute: ”erittäin rauhallinen paikka ja varustus mietitty varmaan jokaiselle sopivaksi- enpä tiedä, että mitään olisi puuttunut ja edullinen majoitus”

Petäjä on erillinen vuokramökki kalaisan Kuusamojärven rannalla, lyhyen ajomatkan päässä Kuusamon keskustan palveluista. Mökissä on yksi makuuhuone alakerrassa, tupakeittiö, sauna takka sekä toinen makuuhuone yläkerrassa. Majoittumaan mahtuu kuusi henkilöä. Pihasta pääset talvella suoraan pilkille tai vaikka lumikengillä tutkimaan ympäristöä. Moottorikelkkailu onnistuu hyvin myös mökin pihasta. Rukan laskettelurinteet ja muut matkailukeskuksen palvelut ovat vain noin 30 min ajomatkan päässä.

Petäjä soveltuu mainiosti sekä talvi- että kesälomailuun. Omassa grillikodassa nautit tunnelmasta ja makkaran paistosta pilkki/retkipäivän jälkeen. Kesällä savustat siellä kätevästi päivän kalasaaliit. Kesällä käytössä on myös rantasauna ja soutuvene! Lisäksi kaksi verkkolupaa sisältyy vuokrahintaan. Matala, hiekkapohjainen ranta soveltuu hyvin uimiseen.

Tutustu ja varaa verkkokaupasta! Voit pyytää myös lisätietoja sähköpostiin!

#mökkiloma #ruka #talviretkeily #lomamökki #kuusamo #hiihtoloma #rukakuusamo #vuokramökki #petäjä #talviloma #kesäloma #majoituspalvelut #laskettelu #hiihto #lumikenkäily

hiihtoloma, kesäloma, kuusamo, lomamökki, mökki, petäjä, ruka, rukakuusamo, talviloma, vuokramökki