Skip to main content
Lemmikki lomalla

Lemmikin kanssa lomalle

Lemmikin kanssa lomalle Ruka-Kuusamoon! Meillä lemmikin kanssa lomailu on mukavaa ja helppoa. Vuokravalikoimastamme löytyy useita lemmikkiystävällisiä mökkejä ja huoneistoja. Verkkokaupasta voit helposti etsiä lemmikkiperheelle soveltuvia vaihtoehtoja valitsemalla valikosta ”lemmikit sallittuja” -vaihtoehdon. Lemmikin mukaan tulosta on aina hyvä mainita varausta tehdessä. Joissakin kohteista lemmikistä voidaan veloittaa lisämaksua.

Lemmikin kanssa lomailu Ruka-Kuusamon upeissa maisemissa on ilo ympäri vuoden. Lemmikin mukana olo on huomioitu palvelutarjonnassa monipuolisesti. Rukan alueelta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita, joihin koirat ovat tervetullut sisätiloihin tai terassille. Kannattaa kuitenkin tutustua koiran ravintolaetikettiin ja huolehtia siitä, että koirasi on riittävän sosiaalinen ravintolassa tai kahvilassa vierailua varten. Lemmikin kanssa voi matkustaa paikallisliikenteessä SkiBussissa, Karhunkierrosbussissa ja Village2Valley-maisemagondolin kyydissä.

Uutta kesällä 2023! Talvijärveltä Rukan kylään nousevan kevyen liikenteen väylän varteen rakentuu ensi kesän aikana 1500 m2 kokoinen, yksiosainen koirapuisto. Avaustavoite on heinäkuussa 2023. Rukan kylän ja Talvijärventien risteyksessä olevilta parkkipaikoilta puistoon tulee matkaa noin 150 m. 

Lemmikin kanssa lomalle Ruka-Kuusamo alueella lisäinfoa!

Voit pyytää lisätietoja lemmikkiystävällisistä vuokramökeistä myös sähköpostiin!

kuusamo, lemmikkilomalla, lemmikkiystävällinenmajoitus, mökki, proloma, ruka, rukakuusamo, vuokramökki