Skip to main content

Ruka-Kuusamon festarikesä 2023!

Kesänviettoon ja kesälomaan kuuluu ehdottomasti vähintään yhdet festarit! Ruka-Kuusamossa niitä on tarjolla useampia! Katso alta lisätiedot ja ota loman ohjelmaan Ruka-Kuusamon festarikesä 2023!

Festarikesän avaa vaihtoehtomusiikkiin ja moderniin taiteeseen keskittyvä festivaali Solstice Rukatunturin huipulla juhannuksena 22.-24.6.2023. Keskikesällä aurinko ei laske lainkaan ja yötön yö mahdollistaa upeat puitteet festareille!

Katso tapahtuman tiedot: https://www.ruka.fi/fi/tapahtumat/solstice

Juhannuksen jälkeen kokoonnutaan 1.7.2023 viettämään aikaa yhdessä ja tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia koko perheelle suunnatussa päivätapahtumassa Kuusamon keskustassa. Ravintola Talonpöydässä ja sen suurella piha-alueella järjestettävä päivätapahtuma on maksuton. Ohjelmassa on esiintyjiä, maukasta lähiruokaa, tuote-esittelyjä ja markkinameininkiä koko päivän. Iltatilaisuus on K18. Piha-alueella klo 01.30 saakka, eli entistä pidempään! Maittavaa lähiruokaa, karaokea, huikeita esiintyjiä ja mukavaa yhdessä oloa koko illan ajan.

Talonpöytäfestin tiedot ja varaukset: https://talonpoyta.fi/talonpoyta-fest/

Ruka-Kuusamon festarikesä 2023 jatkuu heinäkuun puolivälissä, jolloin Kuusamon Pallo-Karhut järjestämää perinteiset Olutfestarit Kuusamon jäähallilla 15.7.2023. Esiintyjinä mm. Annika Eklund, Aikakone ja Frans Harju!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057351494679

Uusin tapahtuma Ruka-Kuusamon Festarikesään 2023 on Epäjohdonmukaisten tanssiaiset eli Epikset. Epikset on uudenlainen esittävien taiteiden tapahtuma, joka levittäytyy Rukajärven hylätyn golfkentän viheriöille 2.-5.8.2023 nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtuman ikäraja on K-16. Tapahtuma-alueella on erilliset anniskelualueet.

Tutustu tarkemmin: https://epikset.fi/

Ruka-Kuusamon löytyy kesällä tapahtumien lisäksi todella paljon erilaista tekemistä. Perinteisiä suosikkeja ovat kansallispuistojen upeissa maisemissa kulkevat retkeilyreitit, koskenlasku Kitkajoella ja melominen kirkasvetisellä Oulankajoella. Mukavaa tekemistä löytyy myös Rukan kylästä. Vauhdin hurmaa tarjoaa 364 metrin liuku Ruka Ziplinessa Rukan huipulla sekä pohjoisen monipuolisin pyöräilykeskus Ruka Bike Park. Vesipedoilla on mahdollisuus nauttia hauskasta ja haastavasta radasta Rukan kylän kupeessa sijaitsevassa Kaltiolammen vesipuistossa. Ja näiden lisäksi tarjolla on vielä paljon muuta!

Majoituksen tapahtumiin ja lomallesi varaat edullisesti ja helposti ProLoman verkkokaupasta!

Jos haluat tarkempia tietoja esimerkiksi majoituksen sijainnista ota rohkeasti yhteyttä!

#kesäloma #vuokramökki #rukakuusamo #proloma #ruka #kuusamo #festarit #festarikesä #fesatrikesä2023

kesäfestarit, kuusamo, lomamökki, proloma, ruka, ruka-kuusamo, rukafestarit, rukakuusamo, vuokramökki