Skip to main content
Syysloma Ruka Kuusamossa

Äkkilähtö Rukalle ja Kuusamoon

Äkkilähtö Rukalle ja Kuusamoon: Koe yhtä aikaa syksyn värit ja laskukauden avaus!

Syksy on täällä vielä hetken, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia sen kauneudesta kuin äkkilähtö Rukalle ja Kuusamoon! Nyt on täydellinen hetki pakata laukut ja suunnata pohjoiseen, sillä ruskan viimeiset hetket tarjoavat uskomattomia näkymiä.

Tarjoamme upeita mökki- ja huoneistomajoituksia, joissa voit rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta. Kuvittele itsesi nauttimassa mökin tunnelmasta, kun ympärilläsi hehkuu syksyn väriloisto. Ja mikä parasta, laskukauden avaus on jo nurkan takana! Illan hämärtyessä voit rentoutua mökissä takkatulen äärellä, nauttia hyviä hetkiä ja herkullista ruokaa.

Rukan laskettelukausi 2024-2025 avataan Saaruassa perjantaina 4.10.2024 klo 9:30. Avajaisviikonloppuna aukeavat tuttuun tapaan Saaruan rinteet, ja hisseistä käytössä ovat SaaruaExpress-tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi. Lisäksi Village-2-Valley-maisemagondoli kuljettaa laskettelijat, jalankulkijat ja pyöräilijät päivittäin tunturiin ja sen yli! Hissit ovat avoinna 4.10. alkaen klo 9.30-19.00 päivittäin. Voit tarkistaa ajantasaiset aukioloajat täältä!

Olitpa sitten ystävien tai perheen kanssa liikkeellä, Rukan ja Kuusamon alueella riittää aktiviteetteja joka makuun. Patikointia, pyöräilyä, tai vaikka vain rentoutumista tunnelmallisessa mökissä – kaikki on mahdollista! Avajaisviikonloppu on täynnä tekemistä. Säilölumirinteillä järjestetään monipuolista ohjelmaa tapahtuman ajan, ja sen lisäksi rinteessä pääsee testaamaan uusia tuotteita.

Älä jää odottamaan, vaan tartu tilaisuuteen ja tule nauttimaan loppusyksyn kauneudesta sekä talven odotuksesta. Hyvät hetket ja yhteiset upeat muistot kantavat arjen kiireessä. Varaa äkkilähtösi ja tee muistoja, jotka kestävät pitkään!

Äkkilähtötarjouksella majoitut edullisesti! Saat valituista mökeistä ja huoneistoista -15% alennuksen, kun varauksesi alkaa 25.9.-6.10. välisenä aikana. Hinta alkaen 190 €/ 2 vrk 4-6 hengen huoneisto!

Äkkilähtötarjoukset ja lisätiedot mökeistä ja huoneistoista verkkokaupassa! Voit myös pyytää lisätietoja sähköpostiin!

kuusamo, lomamökki, mökki, mökkivuokraus, proloma, ruka, rukakuusamo, syysloma, vuokramökki, äkkilähtötarjous